Fanta Challenge in Walibi

14mei '13

Walibi Belgium, vier vrienden en een verfrissende Fanta. Alles wat je nodig hebt voor een dag vol fun, avontuur en talloze gekke uitdagingen. Hoe? Door de winnaar te zijn van een het Fanta VIP-arrangement in Walibi. 100% gratis en 200% fun! JIM ging mee met de VIPs naar Walibi.

De eerste uurtjes van de dag waren nog maar net aangebroken, maar voor de winnaars (Tara, Laura, Liobe en Robin ) had de morgenstond kilo’s goud in de mond. De vier boezemvriendinnen werden door de luxueuze Fanta-limo tot aan de ingang van het park gebracht. Daar werden ze opgewacht door Walibi en Squad voor een Meet & Greet. Nadien mochten ze meteen bijten in verse croissants en nippen van overheerlijke warme chocolademelk.

Terwijl de VIPs een stevig ontbijt naar binnen speelden, ontwaakten de attracties in Walibi. Hoewel het park zijn deuren nog niet had geopend, mochten Tara, Laura, Liobe en Robin al in de razendsnelle Weerwolf plaatsnemen voor een wilde privé-rit. Ook de Dalton Terror, Cobra, Buzzsaw en talloze andere attracties stonden op het menu. Als Fanta-VIPs moesten ze niet aanschuiven in de wachtrijen, maar konden ze onmiddellijk plaatsnemen voor de thrills van hun leven.

Tussen de attracties door, gingen de winnaars allerlei Fanta-uitdagingen aan in het park. Hoe ze het ervan afbrachten, kan je zien op onderstaande video. Als kers op de taart gingen de winnaressen naar huis met een overvolle Walibi-goodiebag. Laura (hoofdwinnaar) kreeg er nog een funky Fanta-BMX en gloednieuwe tablet bovenop!