Walibi is ook het paradijs voor de allerkleinsten !

16aug '12

Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen naar Walibi Belgium komen ? Een goede vraag die vaak gesteld wordt. Walibi Belgium is een pretpark voor alle leeftijden waar iedereen van het gezin zich kan uitleven. Wat betreft de toegankelijkheid van attracties wordt er in Walibi naar de lengte gekeken. Er zijn al attracties voor kinderen vanaf 70 centimeter. Kleinere kinderen kunnen zich ook vermaken door al hun zintuigen te prikkelen door de verschillende animaties en de groene natuur !

Een wereld enkel en alleen voor kinderen !

Walibi Playland is een volledige zone speciaal voor de kleinsten. Deze zone is volledig op maat gemaakt van kinderen en aangepast aan hun fantasiewereld. Alle attracties zijn er aangepast aan hun grootte. Het kleurrijke thema van W.A.B en The SkunX, de twee groepen van Walibi en zijn tweelingsbroer Squad, brengt de vrolijkheid meteen in Walibi Playland. En terwijl de kinderen genieten van Haaz’Garage, Zenko’s Graffiti Shuttle, Fibi’s Bubble Swirl, ... kan jij rustig iets drinken vanop het terras terwijl je de kinderen in het oog houdt.

De attracties voor de « groten », maar dan in het klein

Bovenop het attractieaanbod in Walibi Playland zijn er nog een tiental andere attracties voor kinderen terug te vinden in het park. Zo kunnen kinderen ook dezelfde sensaties beleven als de ouderen, maar dan op hun maat. Zo is de Albero Magico een kleine versie van de Dalton Terror en is de Coccinelle een achtbaan speciaal voor kinderen. Ze zullen fier zijn op zichzelf als ze hun handen in de lucht durven houden !

Onderstaand fimpje geeft je een leuk overzicht van de kinderattracties in Walibi Belgium:

Video: François Simon
Foto's: Marie Waroux