Voor uw klanten

Alle nieuwtjes direct in je mailbox ?

Inschrijven

Walibi Belgium is natuurlijk dé referentie in de wereld van pretparken. Met haar rijke geschiedenis en haar sensationele aanbod aan attracties is Walibi Belgium altijd koploper geweest. Maar wist u dat we ook graag de deuren openen voor u en uw zakenrelaties ? En waar kunt u nu beter uw volgende bedrijfsevent organiseren dan … in het grootste pretpark van het land ? Wij garanderen u niet alleen een superleuke dag in ons pretpark maar begeleiden u met de organisatie ervan!

U en uw relaties een onvergetelijke en fantastische dag bezorgen, dat is onze job !

Klik hieronder en ontdek een greep uit onze talloze zakelijke mogelijkheden:

 

Als gevestigde waarde in de pretparksector, zijn we al bijna 40 jaar specialist in het organiseren van events. Wij hebben onze diensten dan ook afgesteld om uw event vlekkeloos te laten verlopen:

  • Ons park is makkelijk bereikbaar via autosnelwegen. Een troef voor zowel Belgische, Nederlandse, Franse of Engelse relaties.
  • Meer nog, met een eigen treinstation op 150m zijn we makkelijik bereikbaar via het openbaar vervoer.
  • Voordelige zakelijke tickettarieven worden steeds gehanteerd vanaf een bepaald minimum personen.
  • In het park ontvangen we u en uw genodigden graag in onze verschillende eetgelegenheden en hebben we zelfs picknickzones in het park en op de parkings ter beschikking. Uiteraard zijn events inclusief catering steeds mogelijk en kan u deze op voorhand bestellen.
  • Onze grootste troef is onze flexibiliteit. Opties en wijzigingen zijn mogelijk via een direct contact met uw vertrouwde account manager. Een manier van werken die door onze klanten wordt geprezen.
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)