Voor uw personeel

Alle nieuwtjes direct in je mailbox ?

Inschrijven

Een dagje van de zaak !

Ons pretpark ligt centraal in België op amper 20 minuten van Brussel. Zo is afspreken met uw medewerkers uit verschillende vestigingen erg handig! Walibi Belgium is een pretpark waar jong en oud samen kunnen genieten. U wilt uw personeelsleden verrassen met een cadeautje ? Of hen samen met het gezin meenemen op een onvergetelijke bedrijfsuitstap ?

Walibi Belgium heeft vast dé formule die u zoekt !

Klik hieronder en ontdek een greep uit onze talloze zakelijke mogelijkheden:

 

Als gevestigde waarde in de pretparksector, zijn we al bijna 40 jaar specialist in het organiseren van events. Wij hebben onze diensten dan ook afgesteld om uw event vlekkeloos te laten verlopen:

  • Ons park is makkelijk bereikbaar via autosnelwegen. Een troef voor zowel Belgische, Nederlandse, Franse of Engelse relaties.
  • Meer nog, met een eigen treinstation op 150m zijn we makkelijik bereikbaar via het openbaar vervoer.
  • Voordelige zakelijke tickettarieven worden steeds gehanteerd vanaf een bepaald minimum personen.
  • In het park ontvangen we u en uw genodigden graag in onze verschillende eetgelegenheden en hebben we zelfs picknickzones in het park en op de parkings ter beschikking. Uiteraard zijn events inclusief catering steeds mogelijk en kan u deze op voorhand bestellen.
  • Onze grootste troef is onze flexibiliteit. Opties en wijzigingen zijn mogelijk via een direct contact met uw vertrouwde account manager. Een manier van werken die door onze klanten wordt geprezen.
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)