Diensten

Bijkomende informatie en diensten in Walibi Belgium

Praktische informatie die een bezoek aan het park een pak eenvoudiger zal maken.

Rolstoelen

Het park en de faciliteiten zijn bereikbaar voor rolstoelpatiënten. Rolstoelen zijn beschikbaar aan de ingang van het park. Het huren van een rolstoel kost € 5.

Gids voor mindervalide bezoekers

Onze mogelijkheden voor mindervaliden hebben we gebundeld in een gids. Klik hier om deze te downloaden.

Kennel

Met het oog op de veiligheid en hygiëne zijn huisdieren niet toegelaten in het park. Tijdens hun bezoek aan het park, kunnen baasjes hun honden in de kennel laten.

Babycorners

In sommige toiletten zijn er babycorners voorzien, waar mama's hun kleintjes kunnen verschonen en voeden.

EHBO

Bezoekers kunnen indien nodig snel en doeltreffend in de verpleegpost worden geholpen. Net zoals in de babycorners kunnen mama's hier hun kleine spruit een verse luier omdoen.

Kastjes

Kastjes staan ter beschikking van de bezoekers.

Souvenirs

In de winkels kan je een leuk aandenken aan Walibi Belgium kopen.
De fotograaf kan bovendien een mooie foto van jou en de kangoeroe maken.

Verloren gelopen kinderen

Kinderen die verloren lopen, worden onmiddellijk naar de infostand aan de ingang van het park gebracht. Tip voor de ouders: zorg dat je kinderen je naam en telefoonnummer bij zich hebben, zodat we je meteen kunnen waarschuwen.

Gevonden voorwerpen

Verloren voorwerpen kan je bij het infokantoor melden. Voorwerpen die in het park worden gevonden, worden ook naar het infokantoor gebracht en daar bijgehouden tot de eigenaar ze komt terugvragen. Geïdentificeerde voorwerpen blijven zeven kalenderdagen beschikbaar op het infokantoor. We kunnen ze eventueel met de post naar opsturen, maar de portkosten zijn voor rekening van de eigenaar.

Mindervaliden

Wie een speciale toegang tot de diverse attracties in het park wenst, neemt eerst contact op met het infokantoor.

Zwangere vrouwen

Met het oog op de veiligheid worden bepaalde attracties sterk afgeraden voor zwangere vrouwen. Wil je toch van alle attracties genieten, dan raden we je aan om eerst de verantwoordelijke van de betreffende attractie aan te spreken.