Groepen en verenigingen

Op zoek naar een onvergetelijke dag uit met vrienden, familie of uw vereniging? Walibi biedt diverse groepsarrangementen voor allerlei groepen en verenigingen. Wij garanderen u niet alleen een superleuke dag in ons pretpark maar begeleiden u met de organisatie ervan!

Klik hieronder op één van onze formules en ontdek ons ruime aanbod:

 
 

Als gevestigde waarde in de pretparksector, zijn we al bijna 40 jaar specialist in het organiseren van groepsuitstappen. Wij hebben onze diensten dan ook afgesteld om uw event vlekkeloos te laten verlopen:

  • Ons park is makkelijk bereikbaar via autosnelwegen. Een troef voor zowel Belgische, Nederlandse, Franse of Engelse bezoekers.
  • Voordelige tarieven voor groepen worden steeds gehanteerd vanaf een bepaald minimum personen.
  • In het park ontvangen we u graag in onze verschillende eetgelegenheden en hebben we zelfs een picknickweide ter beschikking. Uiteraard zijn combinatietickets toegang-maaltijd steeds mogelijk en kan u deze op voorhand bestellen.
  • Onze grootste troef is onze flexibiliteit. Opties en wijzigingen zijn mogelijk via een direct contact met ons reservatieteam. Een manier van werken die door onze klanten wordt geprezen.
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)