Jeugdgroepen

Alle nieuwtjes direct in je mailbox ?

Schrijf je nu in

Wilt u met uw jeugdvereniging erop uit trekken en een groepsuitstap organiseren in Walibi Belgium ? Dat kan! Profiteer van onze voordeeltarieven voor jeugdgroepen. Het maakt niet uit of u komt met uw voetbalploeg, sportkamp, of jeugdbeweging! Iedere waaghals is welkom in Walbi Belgium!

Durft u het aan om met uw kompanen de gevreesde achtbanen en loopings van de Weerwolf, de Vampire, de Cobra en de Psyke Underground te trotseren? Of test u liever uw dapperheid in de Dalton Terror?

Walibi Belgium vergeet ook de allerkleinsten niet. Met speciale kinderzones zoals Walibi Playland trakteren we hen graag op attracties op kindermaat. Onze mascotte loopt de hele dag rond in het park en brengen ook wel eens een bezoekje aan Playland om nieuwe vriendjes te ontmoeten!


Hoe meer zielen hoe meer vreugde!

Tarieven

Deze tarieven zijn geldig voor een uitstap voor groepen vanaf 20 jongeren én mits reservatie ten laatste 3 dagen voor het bezoek.

€ 21,50 per jongere t.e.m. 16 jaar
Gratis
1 begeleider per 15 betalende jongeren
+ € 25,00 per extra begeleider

Wij belonen graag onze bezoekers

  • 1 gratis toegang voor de begeleider per 15 betalende personen.
  • Reserveert u een tweede keer in hetzelfde jaar voor een groep van min. 20 personen, dan ontvangt u bovenop uw groepstarief nog een bijkomende getrouwheidskorting van 10% geldig op de toegangskaarten.

> Ontdek onze voordelige menu's op de catering pagina

Ons professioneel event-team en sales adviseurs helpen u graag verder !

+ 32 (0)10 42 17 17
maandag tot vrijdag van 10u tot 17u
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)