Schoolreizen

Alle nieuwtjes direct in je mailbox ?

Schrijf je nu in

Op schoolreis naar Walibi !

Een school zorgt niet enkel voor een opleiding maar ook voor amusement. Walibi Belgium biedt hiervoor het perfecte kader! Ons pretpark is ideaal gelegen in het hartje van België en garandeert alle faciliteiten om scholengroepen op een vlotte manier te ontvangen.

Attracties voor alle leeftijden

Walibi Belgium staat ongetwijfeld bekend voor zijn sensationele achtbanen en loopings die de jongeren op hun benen doen trillen. Toch beschikt het park ook over een zone voor onze allerkleinste bezoekers: Walibi Playland. Met op kinderformaat aangepaste attracties toveren we een glimlach op hun gelaat!

De nieuwste technieken

Bezoek zeker ook de unieke 4D-cinema. Dankzij de 4D-techniek kan de kijker de ervaringen van het hoofdpersonage aan den lijve meemaken. Bovendien worden de deelnemers door special effects (zoals wind in de haren, gekriebel of waterstralen) en dynamische stoelen letterlijk ondergedompeld in de film. Deze ervaring zal de leerlingen, klein en groot, zeker aanstaan.


Walibi Belgium is de ideale keuze voor een geslaagde uitstap voor leerlingen en leerkrachten.

Tarieven

Deze tarieven zijn geldig voor een uitstap voor groepen vanaf 20 personen én mits reservatie ten laatste 3 dagen voor het bezoek.

€ 19,50 per leerling (basisonderwijs)
€ 21,00 per leerling (secundair onderwijs)
Gratis
1 begeleider per 15 betalende leerlingen
+
1 schoolpass voor deze begeleider
extra begeleiders aan leerlingentarief

Wij belonen graag onze bezoekers

  • 1 gratis toegang voor de begeleider per 15 betalende leerlingen.
  • Reserveert u een tweede keer in hetzelfde jaar voor een groep van min. 20 personen, dan ontvangt u bovenop uw groepstarief nog een bijkomende getrouwheidskorting van 10% geldig op de toegangskaarten.
  • 1 gratis SCHOOLPASS per gratis begeleidende leerkracht waarmee u met 3 familieleden een bezoek kan brengen aan onze Belgische pretparken: Walibi Belgium, Bellewaerde en Aqualibi.

> Ontdek onze voordelen voor leerkrachten

Onze professionele reservatiedienst helpt u graag verder !

+ 32 (0)10 42 17 17
maandag tot vrijdag van 10u tot 17u
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)