Voordelen voor leerkrachten

Schoolpass

Leraren die een groep leerlingen begeleiden leggen we graag in de watten. Een gratis begeleidende leerkracht krijgt van ons een gratis SCHOOLPASS. Hiermee kan u samen met 3 familieleden een bezoek brengen aan onze Belgische pretparken: Walibi Belgium, Bellewaerde en Aqualibi. Een voordeel waar u nog lang kan van nagenieten!

Infodagen voor leerkrachten

Ontdek Walibi gratis tijdens de lerarendagen. Ontdek de data en schrijf u in op www.lerarendagen.walibi.com. Op vertoon van uw lerarenkaart (of ander identificatiebewijs) en uw bevestigingsmail krijgt u gratis toegang tot het park, én mag u tot vier personen meebrengen aan € 21,00 per persoon.

Extra diensten

Verloren gelopen kinderen worden door onze parkmedewerkers onmiddellijk naar de infostand aan de ingang van het park gebracht. Tip voor de leerkrachten: zorg dat de kinderen uw naam en telefoonnummer bij zich hebben, zodat we u meteen kunnen verwittigen.

Verloren en gevonden voorwerpen worden aan het infokantoor afgegeven en daar bijgehouden tot de eigenaar ze komt terugvragen. Geïdentificeerde voorwerpen blijven zeven kalenderdagen beschikbaar op het infokantoor. We kunnen ze eventueel met de post opsturen naar de eigenaar. De portkosten zijn voor rekening van de eigenaar.

Onze professionele reservatiedienst helpt u graag verder !

+ 32 (0)10 42 17 17
maandag tot vrijdag van 10u tot 17u
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)