Halloween voor het hele gezin

Je wenst het park te bezoeken met de ganse familie? Dat is geen probleem. Walibi houdt tijdens deze periode ook rekening met de kleinsten onder ons.

Halloween op maat van kinderen

Families met (kleine) kinderen kunnen tot 17 uur ook genieten van het grootste Halloweenevent van België zonder te veel te schrikken. De jongsten kunnen verborgen gevaren trotseren in speciaal voor hen gecreëerde zones, waar stuntmannen, steampunk cowboys en zelfs een vreemde ruiter te paard hen opwachten...

Op het theater bij de Weerwolf zal een magisch spektakel hen vastnagelen aan de grond. In Gaz Town komen ze terecht op een filmset waar een westernfilm wordt gedraaid. Walibi Playland blijft tijdens Halloween ook open en wordt een griezelig fijne zone waar de kleinsten een heel klein beetje schrik, maar vooral veel plezier kunnen beleven. Een Halloween vol pompoenen en kindvriendelijke monstertjes zeg maar.

Speciale Anti-Monster badge

Voor kinderen die niet dol zijn op monsters is er een speciale anti-monster badge verkrijgbaar aan de ingang van het park en aan de kinderattracties. Toon deze badge aan de monsters in het park en je zal er versteld van staan hoe deze sticker de macht heeft om de monsters te verjagen.