PULSAR: nieuwe attractie 2016

Bereid je voor op een waanzinnige rit van 70 seconden. Drie keer word je heen en weer gekatapulteerd, terwijl het steeds sneller gaat en je 3 buitengewone sensaties beleeft: glijden, vliegen en een vrije val richting water! Deze verrassende wereldpremière wacht jou in 2016 in Walibi. Gegarandeerd zorgt deze nieuwe attractie voor onvergetelijke momenten die je graag deelt met familie of vrienden. Ben je nieuwsgierig en niet bang van een beetje water? Dan wacht jou ook vanop de zijlijn een spektakel waar het plezier van afspat! Klaar voor een spetterend nieuw avontuur?

Opening in juni 2016!

 • Walibi Belgium presents PULSAR - Aflevering 5 - PULSAR is open !

  In de laatste aflevering nemen we jullie mee naar de officiële inauguratie van PULSAR op 4 juni 2016. Ontdek het spektakel en de reacties van de genodigden en verschillende bekende Vlamingen.

 • Walibi Belgium presents PULSAR - Aflevering 4 - De eerste mensen in PULSAR

  In de vierde aflevering komen de enorme boten van PULSAR aan in Walibi, het begin van een hele reeks intensieve testen. We nemen je eveneens mee aan boord van de eerste testrit met mensen en tonen je hun allereerste reacties op de sensaties van deze wereldprimeur.

 • WALIBI presents PULSAR - Aflevering 3 - Een machtige constructie

  In de derde aflevering nemen we je mee op de werf van de attractie en gaan we dieper in op de verschillende revolutionaire technieken die PULSAR zo uniek maken. We geven je eveneens een blik achter de schermen bij de constructeur MACK Rides, de grootste attractiebouwer ter wereld.

 • WALIBI presents PULSAR - Aflevering 2 - Van tekening tot werkelijkheid

  In de tweede aflevering tonen we je hoe op basis van schetsen en tekeningen, de decoratie en special effects rond de attractie PULSAR omgezet worden in realiteit. We nemen jullie onder andere mee naar Jora Vision, een wereldwijde speler op vlak van decoratie uit Nederland.