• DEAL! Nog 1 dag! - Online tickets vanaf €25,-!

Opleiding parkmedewerker Walibi Holland

Ben jij op zoek naar een passende opleiding? En lijkt het je te gek om bij Walibi Holland aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan voor de opleiding Parkmedewerker Walibi Holland.

In september dit jaar start de opleiding Parkmedewerker Walibi Holland voor het eerst. De opleiding Parkmedewerker maakt een combinatie van werken en leren bij Walibi Holland mogelijk door het aanbieden van een uniek beroepsbegeleidende leerweg traject (bbl-traject). Tijdens de opleiding werk je in de drukke zomermaanden bij Walibi Holland, terwijl je de wintermaanden benut om te studeren. Wanneer je de opleiding met succes hebt afgerond, krijgen je niet één, maar twee diploma’s! Namelijk, Facilitair medewerker niveau 2 en Leisure & hospitality assistant niveau 2. De opleiding start per 1 september 2012.

Kom ik in aanmerking voor de opleiding?

Er zijn drie instroomgroepen voor de opleiding. De eerste groep zijn jongeren die al bij Walibi werken, bijvoorbeeld in een vakantiebaan en die buiten het seizoen geen studie of werk hebben. Andere jongeren, die in een uitkeringssituatie zitten, kunnen vanuit het UWV instromen. Een derde instroomgroep betreft jongeren die hun vmbo hebben afgerond en die op zoek zijn naar een leuke, passende mbo-opleiding.

Wil je je aanmelden voor de opleiding Parkmedewerker Walibi Holland of wil je meer informatie, neem dan contact op met de afdeling personeelszaken: Personeelszaken@walibiholland.nl.