• Vroegboek deal Walibi Village

Walibi Village

 • village 1.jpg

  Arrangementen

  Snel, sneller, snelst. Dat is Walibi Holland. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de achtbanen, maar ook voor het boeken van een overnachting in het bungalowpark Walibi Village. Of het nu last minute is of een uitgebreid arrangement. Een volledige vakantie, een midweek of één nachtje. Alles kan! Snel, eenvoudig en goedkoop. De hoofdboeker moet minimaal 21 jaar oud zijn.

 • village 2.jpg

  Ontdek Walibi Village

  Walibi Holland is actie, actie en nog eens actie! Kom je naar Walibi dan kom je voor een dag vol spektakel en sensatie. Maar voor een echte adrenalinejunk is één dag natuurlijk niet genoeg. Geen probleem. Dan blijf je toch een nachtje slapen in Walibi Village met gratis toegang voor Walibi Holland! Lekker uitrusten en de volgende dag de achtbanen weer in. Op zoek naar het complete weekendje weg? Walibi Holland biedt het allemaal en meer.

 • village 3.jpg

  Contact & Reserveren

  Voor het maken van een reservering kun je terecht op onze website. Wij zijn per e-mail te bereiken via info@walibivillage.nl of je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

 • village 4.jpg

  Comforthuisjes

  Mooi verscholen in de natuur ligt vakantiepark Walibi Village. En dit op slechts een steenworp afstand van attractiepark Walibi Holland. Ontdek hier de vakantiehuisjes. In je eigen huisje en de lounge kun je heerlijk relaxen. Je hebt er alles bij de hand. En heb je genoeg van alle rust? Dan wandel je zo weer het attractiepark binnen voor nieuwe actie en avonturen!